CS WIND Offshore Join us Job openings

Uopfordret ansøgning

Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling

Hos Bladt Industries er vores formål at understøtte en bæredygtig fremtid, og vores vision er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over.

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu en ny kollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Helt konkret har vi brug for dig, som ønsker et job med fokus på at sikre den gode planlægning og dermed rettidig levering af vores projekter.

Værdibaseret samarbejde

Vi ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og vi samarbejder på tværs af Bladt med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider vores adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejder vi ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling. Vi tror på, at dette sammen med vores udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid er med til at gøre Bladt til et godt sted at være.

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter god kollegaer, så tøv ikke med at sende din uopfordrede ansøgning

Spørgsmål?

Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside www.bladt.dk eller kontakte Head of HR, Tanja Lindholt Leyni, på tlf. +45 25 44 30 78 for yderligere oplysninger.

Apply for this position