CS WIND Offshore Join us Job openings

Group Lead til weekendhold (Esbjerg)

Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling

CS WIND Offshore’s vision er at blive verdens førende virksomhed inden for vedvarende energi – og ud fra vores tre produktionssites i Danmark fremstiller vi fundamenter og substations til offshore havvindmølleparker verden over.

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu en ny kollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Helt konkret har vi brug for dig, som ønsker et job med fokus på ledelse af timelønnede og som motiveres af at være ansvarlig for, at produktionen af Jackets udføres med fokus på sikkerhed og følger kvalitetskravene, tidsplanen og budgettet.

Hvad tilbyder vi dig?
Du får et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår som forhandles individuelt ud fra erfaring og kvalifikationer. Ydermere tilbyder vi kantineordning, pensionsordning, en aktiv personaleforening, sundhedsforsikring samt diverse øvrige personalegoder.

Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse frem til 31. december 2024 med evt. mulighed for forlængelse. Arbejdsstedet er Esbjerg, og reference vil være til Site Manager, Jackets.

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som kan:

  • Varetage KPI opfølgning på daglig basis og sikre fremdrift af produktionen
  • Sikre en høj sikkerhedsmæssig forsvarlig afvikling af produktionen
  • Varetage planlægningen af produktionen og sikre at der produceres i den rette kvalitet og inden for den fastsatte tidsramme
  • Sikre rettidig samt datadrevet information og kommunikation med øvrige produktionsteams, planlægningsafdeling, ledelse og QHSE
  • Tilsikre orden og ryddelighed i produktionen og være medvirkende til løbende forbedringer og optimeringer

Som en del af teamet, forventer vi derudover, at du:

  • Har en involverende ledelsesstil samt en åbensindet og inkluderende personlighed
  • Evner at arbejde datadrevet
  • Har en evne til at skabe et stærkt teamsamarbejde og er god til at motivere dine medarbejdere
  • Besidder en vis viden inden for svejsning/NDT
  • Evner at skabe overblik og struktur
  • Har gode engelskkundskaber i skrift og tale

Værdibaseret samarbejde

Vi ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og vi samarbejder på tværs af CS WIND Offshore med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider vores adfærd: Growth mindset, Speed, Globality and Communication & Cooperation. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”.

Vi tror på, at dette sammen med vores mission om at levere vedvarende energi til verden for at forbedre menneskers liv er med til at gøre CS WIND Offshore til et godt sted at arbejde.

Ansøgning

Ansøgningerne behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat til stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside www.cswoffshore.com eller kontakte Site Manager, Jackets, Werner Andersen, på tlf. +45 25 44 30 54, eller HR Partner, Charlotte Helleskov Willumsen, på tlf. +45 40 23 33 87 for yderligere oplysninger.

Apply for this position